Bērnu rotaļu laukumu segumi

Bērnu rotaļu laukumu segumi

Drošs segums ir nepieciešams katrā bērnu rotaļu laukumā. Segums bērnu rotaļu laukumiem ir jāizraugās ar lielu atbildību, jo tam ir jānodrošina aizsardzība, kā arī jābūt pievilcīgam un izturīgam.

Mūsu piedāvātie segumi bērnu rotaļu laukumiem ir sertificēti, garantējot uzticamu aizsardzību. Krāsu, dizaina un formu dažādība ļauj mums īstenot dažādus ekskluzīvus projektus, bet izmaksu un kvalitātes attiecība – jums ietaupīt daudz naudas.

Bērnu rotaļu laukumu segumi ne tikai pasargās bērnus no traumām, bet arī izdaiļos jebkura bērnudārza pagalmu.

Galvenās īpašības:

  • samazina traumu risku;
  • saudzē locītavas un mugurkaulu, skrienot un lecot;
  • neslīdošs, pat seguma mitrajās vietās;
  • ūdensnecaurlaidīgs;
  • izturīgs pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem;
  • paredzēts intensīvai lietošanai;
  • draudzīgs videi – viegli pārstrādājams.

 
 Bērnu rotaļu laukumu segumi     

Bērnu rotaļu laukumiem piedāvājam daudzfunkciju sporta laukumu segumus, gumijas flīžu segumus, Regupol bērnu rotaļu laukumu segumus, 3D gumijas formas.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā