3D gumijas formas

3D gumijas formas – lodes, puslodes, kubi un pielāgota dizaina formas, kas paver jaunus radošos horizontus ainavu arhitektiem un dizaineriem.
3D gumijas formas tiek izmantotas spēļu laukumos un arvien biežāk parādās pilsētās, dārzos, pat pilsētas ielās, kā rotaļu aprīkojums, sēdvietas parkos vai vienkārši dekoratīvs elements.

3D gumijas formas ir kļuvušas par svarīgu bērnu fiziskās audzināšanas līdzekli: tās uzlabo vestibulārās sistēmas darbību, kāpšanas un lēkšana prasmes un rosina telpisko domāšanu.

RUBRIG ražo dažādu krāsu gumijas lodes, puslodes un kubus, kas paredzēti rotaļām, sēdēšanai vai kā daudzfunkcionāli pilsētvides dizaina elementi.
3D formas ir izgatavotas no augsta blīvuma etilēna-propilēna-diēna kaučuka granulām (EPDM) vai stirola-butadiēna kaučuka granulām (SBR), kas nodrošina īpašu izturību un noturību pret laika apstākļu iedarbību.
Tās var uzstādīt uz pamatnē iestrādāta enkura vai pielīmēt pie gumijas flīžu virsmas.
Tāpat tās var droši izmantot zonu atdalīšanai.

3D gumijas formas

3D gumijas formas

3D gumijas formas

SBR krāsu izvēle:
 

3D gumijas formas

EPDM krāsu izvēle:

3D gumijas formas

Lodes

Puslodes

Kubi

3D gumijas formas

D: 350 mm, 500 mm, 700 mm

 

 

 

3D gumijas formas

D: 350 mm, 500 mm, 700 mm

H: 175 mm, 250 mm, 350 mm

 

3D gumijas formasD: 400 mm, 500 mm, 600 mm

H: 400 mm, 500 mm, 600 mm

W: 400 mm, 500 mm, 600 mm

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā